Protos Sistem este o societate comerciala din Craiova specializata in executarea si montarea diferitelor tipuri de constructii metalice.
De-a lungul celor peste 13 ani petrecuti in domeniul constructiilor am acumulat experienta necesara indeplinirii nevoilor clientilor nostri.
Societatea dispune de personal tehnic de specialitate:
cadre cu pregatire superioara (ingineri, maistri) si muncitori cu inalt nivel de calificare. Aproape de Craiova, in localitatea Cosoveni,
Protos detine o hala de productie de 1000 mp dotata cu toate utilajele necesare desfasurarii activitatii in conditii de maxima performanta.

 Protos Design este o firma ce ofera servicii de calitate in domeniul  proiectarii de constructii civile, industriale si agricole.
 Suntem o echipa de profesionisti tineri, insa cu o experienta vasta, avand avantajul viziunii moderne, al entuziasmului si inclinatiei catre inovatie.

Protos AG este specializata in lucrari de constructii civile, industriale si agricole. Ca antreprenor general, asigura beneficiarului 
o gama larga de servicii, proiectare si consultanta in vederea obtinerii rezultatelor dorite cu un consum minim de resurse Oferind servicii de
 antreprenoriat general si pachete constructive complete, ii ajutam pe clientii actuali si viitori sa reduca costurile finale ale  constructiilor.

Go to top